Paczkomaty InPost
Paczkomaty InPost
KURIER DPD

LISTA PRODUKTÓW
  • ALBUMINA JAJECZNA BIAŁKO W PROSZKU WYSOKOPIENISTE
  • ALGINIAN SODU E401
  • ALKOHOL CETYLOWY
  • ALKOHOL IZOPROPYLOWY (IPA)
  • AROMATY W PROSZKU
  • ASKORBINIAN SODU E301 (WITAMINA C)
  • ASPARTAM E951
  • AZOTYN SODU
  • AZOTYN SODU E250
  • BARWNIK ANNATO E160b
  • BARWNIK KARMEL E150d
  • BENZOESAN SODU E211
  • BŁONNIK BAMBUSOWY (MĄKA BAMBUSOWA)
  • BUŁKA TARTA
  • CELULOZA MIKROKRYSTALICZNA MCC 102
  • CHLOREK MAGNEZU SZEŚCIOWODNY SPOŻYWCZY E511
  • CHLOREK MAGNEZU SZEŚCIOWODNY TECHNICZNY
  • CHLOREK POTASU SPOŻYWCZY
  • CHLOREK POTASU TECHNICZNY
  • CHLOREK WAPNIA DWUWODNY
  • CYKLAMINIAN SODU E952
  • CYNAMON MIELONY
  • CYTRYNIAN MAGNEZU BEZWODNY
  • CYTRYNIAN POTASU JEDNOWODNY E332II
  • CYTRYNIAN SODU SPOZYWCZY TRÓJSODOWY E331
  • CZTEROBORAN SODU DZIESIĘCIOWODNY (BORAKS)
  • DITLENEK KRZEMU (ŻEL KRZEMIONKOWY, SILOICA GEL)
  • DWUTLENEK KRZEMU SPOŻYWCZY E551
  • EKSTRAKT Z ACEROLI 25% WITAMINA C
  • EKSTRAKT Z DZIKIEJ RÓŻY 70% WITAMINA C
  • FRUKTOZA KRYSTALICZNA
  • GLICERYNA ROŚLINNA FARMACEUTYCZNA 99,5%
  • GLIKOL PROPYLENOWY FARMACEUTYCZNY 99,8%
  • GLUKOZA KRYSTALICZNA (DEKSTROZA)
  • GLUTAMINIAN SODU E621
  • GLUTEN PSZENNY
  • GUMA ARABSKA E414
  • GUMA GUAR E412
  • GUMA KSANTANOWA E415
  • GUMA TARA E417
  • IZOASKORBINIAN SODU E316
  • KAKAO NIEALKALIZOWANE
  • KARDAMON MIELONY
  • KAZEINIAN SODU
  • KOFEINA BEZWODNA
  • KURKUMA MIELONA
  • KWAS BOROWY
  • KWAS CYTRYNOWY E330 (KWASEK CYTRYNOWY)
  • KWAS L-ASKORBINOWY (WITAMINA C)
  • KWAS SORBOWY E200
  • KWAS SZCZAWIOWY DWUWODNY
  • MALTODEKSTRYNA
  • MENTOL KRYSTALICZNY
  • MOCZNIK
  • MSM SIARKA ORGANICZNA
  • NADWĘGLAN SODU (TLEN AKTYWNY)
  • OCTAN SODU BEZWODNY E262
  • PALATYNOZA (IZOMALTULOZA)
  • PAPRYKA SŁODKA MIELONA
  • PARAFINA CIEKŁA LEKKA ( OLEJ WAZELINOWY )
  • SACHARYNIAN SODU E954
  • SERWATKA SŁODKA W PROSZKU
  • SIARCZAN MAGNEZU SIEDMIOWODNY (SÓL EPSOM)
  • SIARCZAN GLINU
  • SIARCZAN MIEDZI PIĘCIOWODNY
  • SIARCZAN ŻELAZA SIEDMIOWODNY
  • SIARKA GRANULOWANA
  • SORBINIAN POTASU E202
  • SORBITOL W PROSZKU
  • SORBITOL HEKSITOL SPOŻYWCZY 70 % ( SYROP SORBITOLOWY)
  • SÓL MORSKA GRUBOZIARNISTA
  • SUKRALOZA E955
  • SYROP CUKRU INWERTOWANEGO
  • SYROP GLUKOZOWY W PROSZKU DE30-32
  • SYROP MALTITOLOWY
  • SZKŁO WODNE SODOWE
  • TALK TECHNICZNY M-15
  • TALK TECHNICZNY M-30
  • TLENEK CERU
  • TRIACETYNA
  • WĘGLAN SODU BEZWODNY ( SODA KALCYNOWANA)
  • WĘGLAN WAPNIA E170
  • WODOROTLENEK SODU (SODA KAUSTYCZNA)
  • WODOROWĘGLAN SODU E500b ( SODA OCZYSZCZONA)
  • ŻELATYNA SPOŻYWCZA BLOOM 180

Syrop glukozowy w proszku DE 30-32

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 29,00 zł

Cena regularna:

29.00
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane

Opis

SYROP GLUKOZOWY W PROSZKU DE 30-32

Syrop glukozowy w proszku jest uzyskiwany poprzez wysuszenie rozpyłowe płynnego syropu glukozowego. Dodatkowo w czasie suszenia poddajemy go procesowi, dzięki któremu zwilżalność i rozpuszczalność jest natychmiastowa, czyli uzyskujemy produkt typu instant.

Aby uzyskać płynny syrop wystarczy dodać 20% wody.

Wzór chemiczny : (C6H10O5)n

Postać : biały proszek

Smak : neutralny

Zapach : Bez zapachu

Rozpuszczalność (g / 100ml) : min.98%

Równoważnik dekstrozy (DE) 30-32.

Zastosowanie:

  • Syrop glukozowy w proszku stosuje się w produkcji wszelkich mieszanek spożywczych na sucho typu instant , szybko rozpuszczalnych.
  • Jego dodatek podnosi temperaturę zamarzania, stabilizuje piany, zapobiega krystalizacji.
  • W cukiernictwie syrop glukozowy polepsza konsystencję wyrobów , reguluje lepkość ciasta , oraz jego kruchość i porowatość , zapobiega nadmiernemu wysuszaniu , przedłuża świeżość produktów. Dodatek syropu glukozowego przyczynia się do uwydatnienia naturalnego smaku i aromatu. Idealny do wypieków: sprzyja brązowieniu wypieków, dodaje blasku glazurom, które są używane do produkcji pasty cukrowej i galaretki owocowej
  • Używany podczas gotowania molekularnego; do smażenia od 160 do 190°

 

Pzechowywanie: Optymalne warunki przechowywania: temperatura poniżej 25°C, wilgotność względna mniejszą niż 60%.

Termin przydatności: Wszystkie nasze produkty posiadają aktualny termin przydatności i pochodzą z regularnych dostaw.

Opakowanie: prezentowane zdjęcie opakowania produktu jest zdjęciem poglądowym i może się różnic w zależności od partii produktu. Niemniej jest to zawsze opakowanie posiadające wszelkie atesty dedykowane do przechowywania danego produktu.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl